Sztárok

Megmutatja testét a Megasztár szépsége?

Vetkőztetné Tolvai Renit az egyik férfimagazin. A főszerkesztő szerint Reninek nemcsak a hangja figyelemre méltó, hanem a teste is.

Megmutatja testét a Megasztár szépsége?Tolvai Reni nemcsak 2010 női hangja, de bombázó is, nem csoda, hogy felfigyelt rá Pantl Péter, a CKM és a Playboy főszerkesztője. A szakember szerint Reninek igazán figyelemreméltó testi adottságai vannak, és szívesen venné, ha az énekesnő ledobná a ruháit egyik férfimagazinja számában.

– Nem titok, szeretném, ha Reni szerepelne valamelyik férfimagazinunkban. Nagyon csinos, dögös nőnek tartom, biztos vagyok abban, hogy számos férfit érdekelne Reni. Az ő döntésétől függ minden – mondta el Pantl Péter.

Reni korábban azt mondta, hogy megbékélt és szereti a testét, függetlenül attól, hogy pontosan tudja, van mit fogni rajta, és nem egy csontkollekció-típus. Az sem zavarta, hogy Mester Tamás azt mondta rá korábban, hogy husi. A férfiak többsége úgyis erre a típusra bukik…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top