Sztárok

Közellenség lett az X-Faktor mentora

Sokan haragszanak Keresztes Ildikóra, amiért a közönségre bízta, hogy válasszon Vastag Csaba és Janicsák Veca között a szombati X-Faktorban, és ezzel megpecsételte az énekesnő sorsát. Még petíciót is indítottak a mentor ellen!

Közellenség lett az X-Faktor mentora Keresztes Ildikó nem akarta a felelősséget vállalni, amikor szombat este úgy határozott az X-Faktorban, hogy a nézők döntsék el: ki jusson tovább, Vastag Csaba és Janicsák Veca. Mivel Ildikó pontosan tudta, hogy a nők szavaznak leginkább, gyakorlatilag megpecsételte a legtehetségesebbnek tartott énekesnő sorsát. Veca mentora, Geszti Péter őszintén felháborodott Keresztes döntésén. Gyávának nevezte mentortársát és élesen bírálta. Keresztes szerint nem követett el hibát.
– Nem akartam dönteni, hiszen mindketten remekül szerepeltek. Úgy voltam vele, hogy viselje a közönség a felelősséget! – hárított a mentor. – Őszintén hiszem, hogy Veca rettentő tehetség, s kívánom, hogy teljesüljön az álma – tette hozzá megtörten Keresztes, akit sokan bírálnak tettéért. Egy közösségi portálon petíció is indult, „Ne aludjon nyugodtan Keresztes Ildikó” címmel, egy másik oldalon pedig azért gyűjtenek aláírásokat, hogy vegyék vissza Vecát a versenybe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top