Sztárok

Vastag Tomi: “Igen, közel kerültem Mimihez!”

Közel került egymáshoz Vastag Tamás és Mimi! Az énekes saját maga vallotta be, hogy sokat jelent neki a fiatal lány, akinek kezdetben csupán a lelki tanácsadója volt.

Meglepő titokra derült fény Vastag Tamásról! Noha nem élnek klasszikus párkapcsolatban, Tomi meghódította versenyzőtársa, Mimi szívét. Tomi a Mai Nő Magazinnak adott interjújában a magánéletét firtató kérdésre úgy válaszolt: van valaki, akivel barátok voltak, de a kiesése óta elmélyült a kapcsolatuk.

Azt is elárulta az ifjú énekes, hogy a szerencsés lány Mimi, az X-Faktor korábbi, Mimi és Gergő elnevezésű párosának női tagja. „Nagyon kedvelem Mimit, mindent megbeszélünk. Amikor régebben fasírtban volt a pasijával, mindig megvigasztaltam, és reméltem, hogy együtt maradnak. Végül nem így alakult, mi pedig az elmúlt hét alatt elég közel kerültünk egymáshoz” – mondta Vastag Tamás, aki lányok százaitól kapja a szerelmes leveleket. Csakúgy mint bátyja, akit meg egy másik cikkben Janicsák Vecával hoztak össze…

 
Titokban összejöttek az X-Faktorosok?
 
Titokban összejöttek az X-Faktorosok?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top