Sztárok

2010 legbotrányosabb, legpikánsabb, legboldogabb sztorijai – II. rész

Éves összefoglalónk második részéhez értünk... Április elején egy késő éjszakai órán önkezével véget vetett életének Daróczi Dávid, májusban Magyarország Stohl András ittas balesetével foglalkozott, eközben a világsajtó egy szudáni modellről cikkezett, aki gyermeket szült Brad Pittnek, júniusban pedig kiderült, hogy Sebestyén Balázs az X-Faktor titkos fegyvere.

Április
Gyász

38 éves korában elhunyt Daróczi Dávid. A volt kormányszóvivő, Liptai Claudia párja önkezével vetett véget életének budapesti belvárosi lakásán. Holttestére egy közeli barát talált rá. Következő nap éjszaka gyertyás virrasztást tartottak Daróczi emlékére, amelyen az összetört Liptai Claudia is részt vett.

 2010 legbotrányosabb, legpikánsabb, legboldogabb sztorijai - II. rész

Ez történt még ebben a hónapban: • Elhunyt Popper Péter • Bejelentették, hogy novemberben Budapesten ad koncertet Lady Gaga • Angelina Jolie-t azzal támadták, hogy fiút farag kislányából Shiloh-ból.

Május
Eltitkolt gyermek

Egy szudáni modell, Amna azt állította, hogy 2009. szeptember 9-én gyermeket szült Brad Pittnek. „A színészt az első pillanatban megbabonázta a gyönyörű modell, és egy szenvedélyes viszony vette kezdetét. A kapcsolatnak akkor lett vége, amikor Angelina megneszelte, hogy Brad félrekacsingat. A férfi végül szakított Amnával. Csakhogy akkor a nő már terhes volt…” – mesélte Ian Halperin botránykönyvszerző. „Igen, a világ leghíresebb férfijának szültem egy gyereket, de ő nem vállalta, és nem lehetünk együtt” – nyilatkozta a modell egy francia lapnak.

 2010 legbotrányosabb, legpikánsabb, legboldogabb sztorijai - II. rész
Ez történt még ebben a hónapban: • Balesetet okozott Stohl András. A színész ittas volt a balesetkor, melyben egy ember súlyosan megsérült • Tragikusan fiatalon meghalt Kamarás Iván kisfiának, Tormásnak az édesanyja • John Travolta és felesége bejelentette: újra gyermeket várnak.

Június
Helycserés támadás

Nagy volt az érdeklődés az X-Faktor első sajtótájékoztatóján, ahol Stohl András jelentette be utódját. A színész májusban okozott súlyos közúti balesetet, amikor is ittasan vezetett. Ezután döntött úgy, hogy nem vállalja az X-Faktor műsorvezetői feladatát. Sokáig találgattak, ki lesz Ördög Nóra párja, júniusban végre kiderült. Stohl András videointerjúban jelentette be az újságíróknak, hogy utódja egy tehetséges, vicces és nagyon okos műsorvezető, Sebestyén Balázs.

 2010 legbotrányosabb, legpikánsabb, legboldogabb sztorijai - II. rész
Ez történt még ebben a hónapban: • Paul Potts feleségével együtt Budapestre érkezett, az operaénekes koncertet adott a fővárosban • Bejelentették, hogy Liptai Claudia vezeti a Megasztár ősszel induló 5. szériáját • Budapesten forgatott a Disney sztárja: Selena Gomez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top