Sztárok

Összejött a két elvált világsztár

Sandra Bullock vigasztalja Scarlett Johansson exférjét, Ryan Reynoldsot. A sors fintora, hogy Bullock nemcsak Ryannel csókolózott, de annak idején Johanssonnal is volt egy forró csókja, méghozzá díjátadón...

Együtt töltötte a szilvesztert Sandra Bullock és Ryan Reynolds. A két sztár korábban együtt játszott a Nászajánlat című vígjátékban, és már akkor megkedvelték egymást. Igaz, akkoriban még mindketten házasok voltak. Ám azóta az élet úgy hozta, csalódniuk kellett. Bullock nem sokkal azután, hogy Oscar-díjat kapott, elvált férjétől, Jesse Jamestől, aki folyamatosan csalta, míg Reynolds decemberben jelentette be, hogy elválik feleségétől, Scarlett Johanssontól. Állítólag a fiatal színésznő döntött úgy, hogy nem bírja tovább a házaséletet.

Nem tudni, hogy mennyire komoly Sandra és Ryan kapcsolata, mindenesetre, akik látták őket együtt, azt állítják, nagyon boldognak és kiegyensúlyozottnak tűntek. Sandra egyébként már az egykori házaspár mindkét tagjával közelebbi kapcsolatba került, hiszen  nagy port kavart, amikor egy gálán szájon csókolta Scarlett Johanssont.

fotó: Splash.com
fotó: Splash.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top