Sztárok

Megszólalt Palik! Kisfia betegsége miatt tűntek el

Több hónapos önkéntes száműzetés után életjelet adott magáról a Palik–Marsi házaspár. Palik László a Fókusznak mesélt külföldi útjukról és reagált a vadabbnál vadabb pletykákra.

Hónapok óta találgatják, hogy miért tűnt el az országból a Palik–Marsi házaspár. Egyesek azt állították, hogy Marsi Anikó súlyos beteg, mások szerint Palik nem tudott megbirkózni azzal, hogy vége lett pályafutásának a Hungaroring Zrt.-nél. A Fókuszban megszólalt Palik László, aki elmondta, egyik pletykának sincs alapja.  Nagyobbik fia egészsége miatt döntöttek úgy, hogy több hónapra elhagyják az országot.

fotó: Sanoma Archívum/Németh Gabriella
fotó: Sanoma Archívum/Németh Gabriella

„Vilmos kruppos. Számos fulladásos roham tört rá, és az egyik ilyennél azt mondtam, hogy na, itt volt elég. Olyan helyre akartuk vinni a gyereket, ahol nincsen tél. Ezért mentünk Ausztráliába egy barátomhoz.  Szerencsére a fiamnak semmi baja, még gyógyszer sem kellett neki az utóbbi hónapokban. Anikóval jól érezzük magunkat, feltöltődünk, kicsit együtt vagyunk és családi életet élünk. Végül is ezért házasodtunk össze és lettek gyerekeink. Nem igaz, hogy a nejem beteg…Minden rendben velünk, csak édesapám és a nagylányom hiányzik” – mondta el Palik, aki családjával két hónap múlva érkezik haza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top