Sztárok

Szebbre műtik Liptai Claudia orrát?

Állítólag újra kés alá fekszik a műsorvezető. Ha igaz a hír, vajon miért van szüksége egy ilyen csinos nőnek újabb plasztikai beavatkozásra?

Szebbre műtik Liptai Claudia orrát?Liptai Claudia a Napi Ász információi szerint hamarosan kés alá fekszik, hogy keskenyebbre, fitosabbra szabassa az orrát. A lapnak a TV2 sztárjának közeli ismerőse nyilatkozott, és elmondta, hogy Claudia régóta elégedetlen az orrával, de csak mostanra szánta rá magát, hogy átalakíttassa. Liptainak nem ez lesz az első plasztikai beavatkozása, korábban kétszer is átesett mellkorrekciós műtéten. Jó tíz esztendeje megnagyobbíttatta a melleit, majd tavaly a Playboy-fotózás kedvéért megigazították a szoptatás miatt nem tökéletes kebleit.
Noha Liptai számos fórumon elmondta, hogy ő éppen attól különleges, hogy nem egyenszépség, nem csontkollekció, úgy tűnik, mégis mindent elkövet, hogy minél tökéletesebb legyen. Pedig nem feltétlenül lenne szüksége rá. Claudiát ugyanis diéta, műtét ide vagy oda, hazánk egyik legszebb, legszexisebb műsorvezetőjének tartják, s éppen azért, mert unikum a megjelenése. Sokkal nőiesebb, szexisebb, mint tökéletesre szabott társai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top