Sztárok

Kirúgott magyar sztárok nyomában

Damu Roland nem tudja elviselni, hogy azonnali hatállyal kirúgták a Jóban Rosszban sorozatból, amiért volt menyasszonya nemi erőszakkal és súlyos testi sértéssel vádolta. Utánajártunk, hogy más magyar hírességek hogyan viselték elbocsátásukat, és mi van velük manapság.

Kirúgott magyar sztárok nyomábanDamu Rolandot szerdán láthatják utoljára a nézők a Jóban Rosszban sorozatban. Utána a rosszfiú helyét Szikszai Rémusz veszi át. Az egyik jelenetben még Damu lesz, aztán a reklám után már az új szereplő jön vissza. Damu megnézi utolsó jeleneteit, de nagyon fáj a szíve a távozás óta. 

„A TV2 elhamarkodott döntést hozott, amikor kirúgott. Még a vallomásomat sem tettem meg, és már megszűnt az állásom. De természetesen sok sikert kívánok a csatornának” – mondta el Damu a Borsnak, aki nincs egyedül sorsával.

Utánajártunk, mi történt azokkal a sztárokkal, akiket nagy sajtóvisszhang közepette rúgtak ki. Bárdos András és Máté Kriszta egy éve nem dolgozik a TV2-nél, azóta Bárdos sikeres író lett, könyvei sorra jelennek meg. Sváby András éttermet vezet és jól menő vállalkozásai vannak, míg az Aktív egykori műsorvezetője, Szebeni István a Duna Televízió esti híradóját vezeti, és állítása szerint boldogabb, mint valaha. Erdélyi Mónika tíz év után távozott az RTL Klubtól, a hajdani Mónika-show műsorvezetője vállalkozásait és magánéletét próbálja rendbe hozni, tévés munka egyelőre nincsen kilátásban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top