Sztárok

Világsztárok körében bulizott a magyar Megasztár – fotókkal!

Ma már az ő aláírásért állnak sorban fiatalok a koncertek után, de két évvel ezelőtt még Lakatos Yvette is olyan volt, mint egy átlagos tini: rajongóként járt a koncertekre. Így sikerült a Jonas Brothers, Adam Lambert és szinte az összes Twilight szereplő közelébe kerülnie...
Lakatos Yvette
Lakatos Yvette

„El sem hiszem, hogy mekkorát fordult velem a világ. Olyan hihetetlen, hogy két évvel ezelőtt még tehetségkutatókon befutott sztárok koncertjére jártam, most pedig az én fellépéseimre kíváncsiak az emberek. Persze ez remek érzés, de furcsa is – mesélte munkatársunknak a Megasztár tehetséges, fiatal énekesnője, aki először 11. születésnapján volt egy világsztár fellépésén. – Szerencsés vagyok, mivel Kanadában éltünk, sokkal nagyobb esélyem volt, hogy hírességekkel találkozok, mint egy Magyarországon élő fiatalnak. Az első koncertre anyukám vitt el, ez pedig Beyoncé egykori bandája, a Destinys Child fellépése volt. Valamivel később a Black Eyed Peas show-jára mentünk, ami szintén fantasztikus volt.”

Ahogy Yvette nagyobb lett, szülei már nem kísérték el a koncertekre, barátaival járt a sztárok nyomában. „Emlékszem, amikor sikítva felhívott a barátnőm, hogy szerzett két jegyet és megyünk este a Jonas Brothers-koncertre. Nagyon boldogok voltunk, csak egy volt a gond, hihetetlen magasan ültünk, szinte semmit sem láttunk. Egyszer csak odajött hozzánk egy őr és adott két jegyet nekünk, ami a negyedik sorba szólt! Majd kiugrottam a bőrömből. A három testvér valóban jóképű, de ami még fontosabb, csodálatosan énekelnek élőben és nem playbackelnek!”

A Jonas Brothers koncert pillanat
A Jonas Brothers koncert pillanat
Yvette fotója: Nick Jonas a zongoránál
Yvette fotója a koncertről:
Nick Jonas a zongoránál

Yvette nagy American Idol-rajongó volt, amíg Kanadában élt. Ebben a tehetségkutatóban tűnt fel Adam Lambert is. „Természetesen elmentünk az American Idol versenyzőinek a koncertjére, de nagyon szerettünk volna találkozni is az énekesekkel. Órákig követtük őket a szállodáig, várakoztunk rájuk, és végül sikerült aláírást kapnunk az énekesektől, így Adamtől is.”

Adam Lambert
Adam Lambert
Yvette dedikált Adam Lambert posztere
Yvette dedikált Adam Lambert posztere

A magyar énekeslány 14 éves volt, amikor 2008 decemberétől következő év márciusáig Kanadában forgatták a Twilight második részét. Yvette barátnőivel együtt természetes nagy rajongója volt a vámpírtörténetnek, és naponta követték az interneten, hogy merre járnak a film készítői. „Amikor megtudtam, hogy a közelünkben forgatnak a szereplők, addig nyaggattam anyukámat, amíg a nyomukba nem eredtünk. Nagyon sokáig követtük őket. Egyik este aztán megtudtuk, hogy a helyi bárban fellép a Jasper Cullent alakító Jackson Rathbone – ő színészkedés mellett zenél is. Anyával este elmentünk a koncertre, és mikor vége lett, anya ki akart menni dohányozni. Ahogy kifelé tartottunk, a szórakozóhelyen találkoztunk Robert Pattinsonnal, aki nagyon aranyos volt. Engedte, hogy átöleljem, készült közös fotónk, és felhívtam a legjobb barátnőmet, átadtam neki a telefont, és Robert beszélgetett vele!” – mesélte el a nagy találkozást Yvette.

Yvette és Robert Pattinson, a lányok álma
Yvette és Robert Pattinson
– a lányok álma egy ilyen közös fotó
Yvette és Rachelle Lefevre, a Twilight filmek gonosz vérszívója
Yvette és Rachelle Lefevre,
a Twilight-filmek gonosz vérszívója

„De a bárban nemcsak Robert volt ám ott, hanem például a Victoriát játszó Rachelle Lefevre, valamint a Mike Newtont alakító Michael Welch – folytatta Yvette, akinek szinte minden szereplővel sikerült beszélgetni, egyet kivéve. – Taylor Lautner is ott volt a bárban, de hamar megunta a bulit, és már csak annyit láttunk, hogy taxiba száll és elindul.”

Világsztárok körében bulizott a magyar Megasztár – fotókkal!
A Twilight-csapat a forgatások alkalmával mindenhová együtt megy.
És erre egy magyar lány a bizonyíték!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top