Sztárok

Féltve őrzött sztártitkok – 1. rész

Új sorozattal jelentkezik a Story4. A Hotel Babylon egy luxushotel híres vendégeinek titkos életét követi nyomon. Mi pedig megtaláltuk az igazi, Hotel Babylont, igazi sztártitkokkal!

Féltve őrzött sztártitkok - 1. részA Babylon Hotelben csupa híres ember száll meg, az ő biztonságukra és magánszférájukra hihetetlenül kell vigyázni. A sorozat első részében például az egyik legismertebb rockbanda keveredik nem éppen hétköznapi bonyodalmakba, amit természetesen a szálloda személyzetének kell elrendeznie… Azt hihetnénk, hogy csupán a filmvásznon létezik olyan helyzet, amikor egy ismert férfi színész titokban nőnek öltözik, vagy a drogos sztár totálkárosra töri a szoba berendezését. Nos megtaláltuk az igazi Hotel Babylont! Ez nem más, mint Hollywoodban található Chateau Marmont, mely a hedonista sztárok törzshelye és tragikus események színhelye egyaránt. Az 1950-es években a még ismeretlen Marylin Monroe gyakran sétálgatott a szálloda folyosóján, tudván, hogy itt olyan befolyásos férfiakba akadhat, akik segíthetnek beindíthatni a karrierjét. Nem is kellett sokat várnia, a pletykák szerint tudta, kinek az ágyába érdemes befeküdnie…

 
fotó: STORY4/Sajtóklub
fotó: STORY4/Sajtóklub
 
 A sztárok igazi titkos szállodája
A sztárok igazi titkos szállodája

 

Hotel Babylon, minden kedden este 21:00-tól a STORY4 műsorán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top