Sztárok

Hatalmas fogyibotrány Lang Györgyivel

Csalással vádolják a Pa-Dö-Dő sztárját, aki több internetes oldal szerint fogyikapszulákkal fogy, de ezt ő határozottan cáfolja.

Lang Györgyi hetek óta a Zsírégető Klub tagja Falusi Mariannal, s már több tíz kilótól sikerült is megszabadulnia a módszer segítségével. Ám híre ment, hogy Györgyi valójában nem is ennek köszönhetően, hanem bizonyos zsírégető kapszulával karcsúsodik. A Pa-Dö-Dő sztárja egyszer s mindenkorra tiszta Hatalmas fogyibotrány Lang Györgyivelvizet önt a pohárba. “Döbbenten olvastam, hogy valami kapszulát eszem és attól fogyok” – kezdte Lang Györgyi. “Pedig szerintem az országban már nincs ember, aki ne tudná, hogy a Zsírégető Klubnak köszönhetem azt, hogy végre elkezdtek lemenni azok a kilók, amiket az utóbbi évben a folyamatos ülés, így a mozgásszegény életmód miatt szedtem magamra. A Zsírégető Klub ételeit eszem napi ötször, ennek köszönhetem, hogy fogyásnak indultam. Mivel elégedett vagyok az ételekkel és az azok okozta eredménnyel is, elképzelhetetlen számomra, hogy valami más, orvosilag bevizsgálatlan, ismeretlen kapszulát szedjek… Ezt egyébként másnak sem ajánlom! A fogyás nem játék, csak orvosi felügyelettel és komoly szakmai háttérrel rendelkező cégekben szabad megbízni. Csodaszerek nem léteznek!” – mondta Györgyi a Borsnak.

Az utóbbi időben egyébként sztárjaink jó része megpróbálja a legjobbat kihozni magából: Gombos Edina kilenc kilót fogyott, míg Sarka Kata több mint húszat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top