Sztárok

Sarka Kata smink nélkül – fotó

Magyar szépségeket, modelleket gyűjtött össze egy internetes portál. Céljuk, hogy a médiában szereplő hölgyek smink nélküli arcát mutatja be.

Igen, való igaz, tökéletes külsejű lányok mosolyognak ránk a magazinokból. A hajuk beállítva, a sminkjük és a testük tökéletes. Látjuk, nézzük ezeket a képeket, s a legtöbb nő talán még magának sem vallja be, de titkon kevesebbnek érzi magát a fotókon magabiztosan mosolygó szép nőknél. Az ő nimbuszokat akarja összetörni egy internetes blog, amelyik a legszebb magyar modelleket mutatja be természetes valójukban. Felkerült smink nélküli fotóval Horváth Éva, Zimány Linda, Sarka Kata, Demcsák Zsuzsa, Liptai Claudia és Bódi Sylvi is.

Sarka Kata smink nélkül - fotó

A képeket elnézve, mindenki megnyugodhat, hogy ezek a hírességek is csak hétköznapi emberek… De kiről nem készült már életében olyan fotó, amin nem volt kisminkelve, rossz volt a fény, vagy kialvatlannak tűnt? Ezekből a fotókból nem érdemes messze menő következtetéseket levonni, főleg hogy Sarka Kata például, akit meg is mutatunk, természetesen is bájos teremtés!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top