Sztárok

Ő a világ legsikeresebb szívtiprója – fotó

Alex Rodriguez – a világ legsikeresebb szívtiprója. A férfi, akinek lassan az összes sztárnő megfordul az ágyában. De mit is gondol ő a nőkről?

Ő a világ legsikeresebb szívtiprója-fotóMadonna, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, s most Cameron Diaz – impozáns névsor. Az említett hölgyek mind megfordultak a világ legjobban fizetett baseballjátékosa, Alex Rodriguez ágyában. A sportoló nagykanállal falja az életet, s saját bevallása szerint két hobbija van: a szex és a sztriptízbárba járás. Nem árul zsákbamacskát, hiszen azt vallja: ha egy kapcsolat nem működik, akkor azonnal szakítani kell, felesleges éveket elpazarolni valami olyanra, ami nem életképes.

– Azok a lányok, akikkel járok, legalább biztosak lehetnek abban, hogy tényleg velük akarok lenni. Mert ha nem így lenne, egy percet sem áldoznék rájuk – mondta el Alex, aki szerint azok az igazán vonzó nők, akikben van szenvedély.

–  Nekem azok a nők jönnek be, akikben van kurázsi, akik szenvedélyesek és természetesek, nem játsszák meg magukat. Nincs rosszabb egy unalmas csajnál, aki két szónál többet nem tud szólni – vallotta be Alex, aki jelenleg Cameron Diaz kedvese.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top