Sztárok

Kínos helyzetben Sarka Kata

Sarka Kata visszaült az iskolapadba. Az első kérdés elég kínos helyzetbe hozta...

Újra iskolás lett Hajdú Péter felesége, Sarka Kata. A kétgyermekes fiatalasszony a TV2 Akadémiájára jár, s szerkesztő szeretne lenni. Persze nem kér protekciót férjétől, aki a Frizbi sztárja, sőt Kata semmiképen sem dolgozna együtt Hajdúval, azt pedig pláne nem viselné el, ha Péter a főnöke lenne. A csinos feleség azonban rögtön a felvételi első kérdésénél bajba került. Így hangzott ugyanis a kérdés, amivel a bulvárvilágban való jártasságot akarták megtudakolni a tanárok: „Hány gyereke van Hajdú Péternek?” Kata jelezte, hogy hát talán nem jó csoportban van, s áttették a másikba, ahol már közgazdaságtannal s politikával kapcsolatos kérdésekre kellett felelnie.

Egyébként nem Kata az egyetlen olyan sztár, aki felnőtt fejjel visszaült az iskolapadba, s hétköznapi karrierről álmodik, miközben a showbizniszben él. Zimány Linda például a jogi egyetemre jár, Natalie Portman irodalom szakra a Brown Egyetemre, Christie Turlington topmodell pedig filozófiából diplomázott le pár esztendeje.

 

Sarka Kata megizzadt az iskolpadban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top