Sztárok

Terhesen ivott alkoholt Rubint Réka

Állapotosan fogyasztott bort Rubint Réka, aki elmondta, orvosa nem tiltotta meg, hogy megigyon egy pohárka bort.

Terhesen iszik alkoholt Rubint RékaA harmadik kisbabájával várandós fitneszedző a Blikknek bevallotta: nagy has ide vagy oda, ő bizony megiszik néha egy pohár vörösbort. Sokan azt hiszik, hogy a terhesség alatt mindenféle élvezeti szer tilos, de Réka szerint óriási tévedés, a terhesség ugyanis nem betegség.

„Nemhogy megengedett, de kötelező a vörösbor a terhesség alatt, mivel ellazítja a hasizmokat. Én is azt gondoltam, hogy egy kismama egyáltalán nem ihat alkoholt, ezért csak néztem, amikor konzultáltam erről az orvosommal, és mondta, hogy kétnaponta 2, de akár 3 deci bor belefér” – kezdte Réka, aki elárulta: ő is megdöbbent orvosa javaslatán.

„Nemrég külföldre utaztunk, ezért megkérdeztem az orvosomat, hogy mi lesz, ha a repülőgépen elkezdődnek a fájások. Legnagyobb megdöbbenésemre azt mondta, hogy akkor kérjek egy pohárka konyakot, mivel az ellazítja az izmokat. Az első két terhességem alatt mindenre nagyon odafigyeltem, nem mertem semmi szokatlant tenni, de mára rájöttem, hogy a várandósság alatt is ugyanolyan életet él egy nő, mint máskor.”

Egyébként Réka nézeteit osztja Geszti Péter várandós felesége, a kommunikációs szakember s borász Ditz Edit is, aki második babájával várandós, s bizony borkóstolókon napjainkban is fogyaszt alkoholt, igaz, saját bevallása szerint ő inkább csak megízleli, s utána kiköpi. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top