Sztárok

Topmodellek rejtélyes halála

A STORY4 új sorozata, a Hotel Babylon egy luxusszálloda életét mutatja be. Hétről hétre egyre bizarrabb történetekkel találkozhatnak a nézők.

Miért lettek öngyilkosok a topmodellek?A ma esti epizódban egy olyan dúsgazdag híresség érkezik a hotelba, akinek az a „hobbija”,  hogy évenként egyszer megpróbál véget vetni az életének, és ezt mindig egy szállodában próbálja véghezvinni. A személyzetre nem kisebb feladat hárul, mint az, hogy megakadályozza a férfi újabb öngyilkossági kísérletét… Akik azt hiszik, hogy ilyen csak a filmvásznon történik, és mindez a forgatókönyvírók szüleménye, azok nagyon tévednek.
Tom Nicon egy 22 éves keresett modellfiú volt, aki világmárkák reklámarca volt. A fiatal fiút annyira megviselte a szakítás a barátnőjével, hogy kiugrott a szállodai szobájából és azonnal szörnyethalt. Egy másik topmodell, a dél-koreai Daul Kim egy párizsi szállodában vetett véget az életének.

Miért lettek öngyilkosok a topmodellek?
 
Hotel Babylon, minden kedd este 21:00-tól a STORY4 műsorán!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top