Sztárok

Sebestyén Balázs kendőzetlen véleménye a villalakókról

Az elmúlt napokban forrtak az indulatok a Való Világban. Két táborra szakadtak a lakók, Szandikának idegösszeomlása lett, Laci kimutatta végre az igazi személyiségét... És ezeket Sebestyén Balázs sem hagyta szó nélkül.
Sebestyén Balázs:

Megvan Sebestyén Balázs utódja!

„Nem szoktam megállni, hogy ne fűzzek hozzá valamit a műsorhoz, természetesen ma sem fogom tudni. Konkrét véleményem van a dologról! Nem volt jó nézni ezeket a veszekedéseket… Talán egy dologért azért jó volt. Méghozzá azért, mert néhány emberről, akik megpróbáltak eddig elhitetni magukról egy képet önökkel, lehullott a lepel… És láthattuk, hogy az eddig nagyon kedves, aranyos mackóból egy agresszív, félelemre alapozó ember lesz…” – kezdte a Való Világ tegnapi adását Balázs, aki nem mondta ki, kire gondol, de nem nehéz kitalálni. Majd amikor Zsófira terelődött a szó, így folytatta: „Nos igen. Zsófi kampánybeszédét már megírták, amire nagy szüksége lesz, ha nyerni akar Alekosszal szemben.” Nem ez volt az első eset, hogy a műsorvezető elmondta véleményét a villalakókról. Pár napja VV Zsófi szürke egyéniségén akadt ki. Szerintünk joggal.

 
Sebestyén Balázs:
 
Sebestyén Balázs:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top