Sztárok

Vége a legsikeresebb magyar bandának?

Kiválik az Irigy hónaljmirigyből Ambrus Zoli. Noha a csapat folytatja, Ambrus nélkül azért nem lesz ugyanaz.
Vége a legsikeresebb magyar bandának?

Balesetet szenvedett a TV2 sztárja!

„Az események forgataga kifárasztott, nem fordítottam elég figyelmet az egészségem megőrzésére. Szeretek távlatokban gondolkodni, így az egészségem megóvása, valamint az elkövetkezendő 20 éves zenekari munkám érdekében a 2011-es évet a pihenésnek, teljes feltöltődésnek szentelem. Ezért egy időre elvonulok a közszerepléstől, a színpadi munkálatoktól, a média pörgéséből és a háttérből folytatom a kreatív és szakmai munkát a fiúkkal. Azért mondom mindezt el, hogy megelőzzem az olyan találgatásokat, miszerint feszültség lenne a csapaton belül. Erről szó sincs, csak az autóbalesetem következtében az egészségemre ennél több időt kell fordítani, ami az elmúlt év alatt teljesen elmaradt, és egy ilyen húzós év után egy kis kikapcsolódásra van szükségem” – írta Ambrus Zoli a közleményben.

Az Irigy hónaljmirigy megannyi híres zenekar sorsára juthat, amelyek eleinte próbáltak még felszínen maradni egy-egy tag kiválása után, de általában a süllyesztőben végezték. Gondoljunk csak a Take Thatre, ami nem élte túl Robbie Williams kiválását, vagy a Spice Girls-re, ami szintén hatalmasat bukott, miután Geri Halliwell otthagyta a bandát.

Vége a legsikeresebb magyar bandának?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top