Sztárok

Titkok, amiket eddig nem tudtál a Mentalista és a Castle szívtipróiról!

A Mentalista főszereplője, Simon Baker, és a Castle sorozat főszereplője, Nathan Fillion a legnépszerűbb tévés "rendőrségi tanácsadók". Mi pedig igyekeztünk minden apró titkot kideríteni róluk. Őrült rajongók, 10 évvel ezelőtti meztelen videók, és híres rokonok...

Íme egy izgalmas, magyar krimi, ahol vadásznak a sztárokra!

Nathan Fillion, 40 éves, párkapcsolatban él

Ki a titokzatos barátnő?
Nathan nem szívesen beszél a magánéletéről, de tavaly októberben a New York magazin újságírójának elárulta végre, ki a kedvese. „Igen, van egy édes barátnőm. Tudod a magánéletem az nem a munkám része. Nem kampányolok a kapcsolatommal…  Ő egyébként egy gyönyörű nő, úgy szeretem, ahogy van, semmit nem változtatnék meg rajta. Már jó ideje ismerjük egymást, évek óta barátok vagyunk, így tudom, nem csak azért van velem, mert »sikeres« lettem. Mellesleg ő is színésznő, de kevesen ismerik.”

Párjával, Kate Luyben-nel
Párjával, Kate Luybennel

Fenekem a címlapon
Nathan Fillion nem jön zavarba, ha mutogatni kell azt, amivel az anyatermészet megáldotta. És hát mi tagadás, ezt mi sem bánjuk! A 2002-ben készült, egy évadot megélt Firefly sorozat egyik epizódjában Nathan megszabadul a ruháitól, és pucér hátsóval sétálgat jó pár percen keresztül a képernyőn. „Évek óta fantáziálok arról, hogy Nathan megjelenik előttem meztelenül… hát ez most valóság” – írta internetes blogjában egy amerikai rajongó.

Perverz rajongói klubja van
Habár a magyar nézők többsége a Castle sorozatból ismerheti, ahol egy krimiírót alakít, Fillion többször is bújt már nőgyógyász szerepébe a filmvásznon. Először 2006-ban, a Waitress című tévéfilmben, ahol egy olyan házas nőgyógyászt alakít, aki beleszeret egy állapotos pincérnőbe, aki ráadásul a páciense. Nathan egy évvel később, 2007-ben ismét fehér köpenyt öltött, akkor a Született feleségekben dr. Adam Mayfairt alakította, aki szintén nőgyógyász. Az amerikai hölgyek teljesen elolvadtak az izmos, harmincas évei közepén járó színésztől, és a Facebookon megalapították a „I want Nathan Fillion to be MY gynecologist… and possibly the father of my children” (Azt akarom, hogy Nathan Fillion legyen a nőgyógyászom… és lehetőleg a gyermekem apja) csoportot.  A kissé elvakult rajongói körnek eddig 46 tagja van.

Titkok, amiket eddig nem tudtál a Mentalista és a Castle szívtipróiról!

+ 3 titok
1.    Nathan Fillion, Harrison Fordot tekinti a példaképének.
2.    Soha nem keress rá a nevére az interneten, ellenben édesanyja rendszeresen megteszi. „Egyszer azt olvasta, hogy eljegyeztem valakit. Azonnal hívott és nagyon letolt, amiért nem neki szóltam először… Pedig nem is volt eljegyzés” – mondta egy interjúban a színész.
3.    2007-től a People magazin olvasói folyamatosan beszavazzák a „Legszexisebb férfiak” közé.  Az Entertainment Weekly lap pedig az „50 színész, aki bármiben játszik, azt megnézzük” listájára tette fel a Nathant.

Simon Baker, 42 éves, házas, három gyermek édesapja (Stella Breeze 18, Claude Blue 13, Harry Friday 10 éves)

Ő is ledobta a ruháit

Simon Baker 2006-ban szerepelt a Smith című sorozatban. Annak ellenére, hogy a műsor csak egy évadot élt meg, az ausztrál színész rajongóinak szinte kötelező megnézni az akciósorozatot. Már csak azért is, mert az egyik epizód épp úgy kezdődik, hogy Simon meztelen felsőtesttel lófrál a tengerparton. Íme, egy kis ízelítő a sorozatból. Akinek a videó nem elég, nézze meg itt Simon strandolós fotóit.


Celeb rokonok

Simon Baker  és felesége, valamint Nicole Kidman egy jótékonysági  rendezvényen
Simon Baker és felesége, valamint Nicole Kidman
egy jótékonysági rendezvényen

Nagy az összetartás az Amerikába érkező ausztrál színészek között. Ezért nem meglepő, hogy Simon Baker legjobb barátja a szintén ausztrál Nicole Kidman. A szőke színésznő a keresztanyja Simon tízéves fiának, Harrynek. Kidman legjobb barátnője, a szintén „a kenguruk földjéről” származó Naomi Watts pedig a tizenhárom éves Claude keresztanyja.
A két híres keresztmama vette rá Bakert 2007-ben, hogy az egész családját végleg költöztesse át Los Angelesbe – előtte az ötfős család ingázott Ausztrália és az Egyesült Állomok között. 2010 augusztusától a színész hivatalosan is amerikai állampolgár lett.


Gyerekei másért rajongnak

Hiába rajongnak több millióan Bakerért és a Mentalista sorozatért, a sztár beismerte, hogy a gyerekei le se tolják a munkáját. „A tízéves fiam azt mondta nekem a minap: »Apa, én Bieber-lázban égek.« Amikor megkérdeztem tőle, hogy mit jelent ez pontosan, azt mondta, hogy ez az a jelenség, amikor egy Justin Bieber-dal belemászik a fejedbe, és egész nap azt dúdolod. Szóval nem volt mit tenni, mint beletörődni, hogy a fiam Bieber-rajongó. Egy órán keresztül hallgatta a fiatal énekes lemezét a szobájában, majd kijött hozzám, és azt mondta: »Oké, már nem is annyira tetszik.« Annyira aranyos volt. Ő még minden héten másért rajong, de soha nem értem” – mondta nevetve tavaly nyáron Monte Carlóban egy újságírónak Baker.

Két fiával, Harry-vel és Claude-dal
Két fiával, Harryvel és Claude-dal

Simon, nyugtatja 18 éves lányát
Simon nyugtatja 18 éves
lányát

+ 3 titok
1.    Baker két kisebb gyermeke jól viseli a népszerűséget, de 18 éves lánya, Stella utálja, ha fotózzák. Amikor nyáron édesapjával lefotózták a házuk előtt, dührohamot kapott, és a színésznek kellett elnyugtatnia őt.

2.    2009-ben a TV Guide őt választotta a legszexisebb tévés férfinak. Ezzel letaszította a trónról Patrick Dempsey-t, aki 2007-ben és 2008-ban is birtokolta ezt a címet.

3.    Új szerződése szerint Simon Baker epizódonként 440 000 dollár (kb. 92 millió forint) fizetést kap a stúdiótól. Ezzel ő a legjobban kereső drámai színész, a második a sorban a Doktor House sztárja, Hugh Laurie.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top