Sztárok

Stahl Judit ellenfele lesz Erdélyi Mónika?

Erdélyi Mónika nagy dobásra készül. A Mónika-show elbocsátott egykori háziasszonya a pletykák szerint főzőshow-ban tűnik fel. Retteghet Stahl Judit?

Stohl konkurense lett Erdélyi Mónika?Nagyot tévedtek azok, aki már leírták Erdélyi Mónikát! A fantasztikus formában lévő, súlyproblémáitól is megszabaduló egykori talkshow-királynő ugyanis visszatér a képernyőre. Az elbocsátott Mónika a Blikknek bevallotta, hogy nagy dobásra készül, méghozzá a közeljövőben, hiszen nem akarja, hogy teljesen elfelejtsék.

– Gyakran leszólítanak az utcán, és kérdezgetik, készülök-e valamire. Ez persze jólesik, de csak annyit szoktam mondani: majd meglátjuk. Természetesen tudom, nem lehet sokáig várni. Még idén akcióba kell lépnem. A reggeli műsorokon és a híradókon kívül csak könnyed, vidám programokat nézek, leginkább főzős-sütős műsorokat – árulja el Mónika, aki a pletykák szerint főzőműsorban tér majd vissza.
Ha így van, ki tudja, talán Stahl Judit legnagyobb riválisa lehet, annál is inkább, mert Mónika annak idején remekül szerepelt a Vacsoracsatában is.

A külföldi hírességek közül még mindig Nigella Lawson és Martha Stewart az első számú, milliomos főzőzsenik. 

Stohl konkurense lett Erdélyi Mónika?

Stahl Judit, az üzletasszony

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top