Sztárok

Gombos Edina bikiniben – videó

Gombos Edina mindig is csinos, jó alakú műsorvezető volt. Megmutatjuk egyik legszexibb riportját.
Gombos Edina bikiniben-videó

Détár Enikő szexi videója

Az utóbbi hetekben-hónapokban Gombos Edina alakja folyamatosan téma a sajtóban. Igaz, maga Edina szolgáltatja a híreket, hiszen egy édesgyökér-alapú fogyasztószer arca lett. Az eredmény pedig roppant látványos: megszabadult kilenc kilótól, és már Schobert Norbival is összeveszett a fogyási módszere miatt.

– Norbi féltette a pozícióját és támadott. Mindenkit támad, aki az övétől eltérő módszert próbál népszerűsíteni. De az idő engem és a magyar kutatókat igazolta. A kilenc ledobott kiló nem drasztikus, hanem normális testsúlycsökkenésnek felel meg. Nem diétáztam, nem ettem kevesebbet, csak napi három kapszulát beszedtem, és ettől látványosan átalakult a testem. Boldog vagyok, hogy elértem, amit akartam…” – mondta Edina a közelmúltban.

Rábukkantunk azonban egy régi videóra, amin Edina riporterként éppen salsázni tanul egy szál bikiniben. A felvételt elnézve pedig teljes mértékben kijelenthető, hogy a FEM3 sztárja mindig is nagyon csinos nő volt, nem csoda, hogy jóképű kubai férjének a szeme megakadt rajta

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top