Sztárok

Drámai sorsú sztár anyák és lányaik

Olyan hírességek életét vettük górcső alá, akiknek bizony legendásan rossz a kapcsolatuk az édesanyjukkal. Az anya-lánya harc a celebvilágban sajnos elég gyakori.

Drámai sorsú sztár anyák és lányaikLindsay Lohan és mamája, Dina
Szeretlek, de a pénzedet jobban

Dina nemcsak az édesanyja Lindsay-nek, hanem a menedzsere is. Viszont nem a jobbik fajtából. Gyerekkorától szerepeltette csemetéjét, kamaszként elvárta tőle, hogy felnőttként viselkedjen, így nem meglepő, hogy lánya kábítószerfüggő és alkoholista lett, aki huszonévesen többször volt rehabon, mint a filmvásznon. Amikor pedig elfogyott a család pénze – mert nem jött újabb filmszerep –, Dina szó szerint eladta a családját – a nagyitól a kutyáig – és valóságshow-t forgatott. Amíg Lindsay elvonón volt, Dina a másik lányára koncentrált, belőle akart énekesnőt faragni, nem sok sikerrel. „Dina Lohan megbukott mint anya és mint menedzser egyaránt…” – írta róla a People magazin.

Drámai sorsú sztár anyák és lányaikTori Spelling és mamája, Candy
Betegségnek köszönhetik, hogy kibékültek

A Beverly Hills 90210 sztárja és anyja azután kezdtek nyilvános anya-lánya harcba, hogy a család „pénzcsinálója”, a legendás tévéproducer, Aaron Spelling meghalt. Candy egy rádióműsorban így nyilatkozott lányáról: „Megölte őt! Aaron már nem akart élni azután, hogy Torival összeveszett, és ő nem beszélt többet az apjával. A lányom egy középkorú, lecsúszott valóságshow-sztár” – gúnyolódott saját gyermekén Candy, amikor Tori és férje gyermekeikkel családi valóságshow-t kezdtek forgatni. Kapcsolatuk a véletlennek köszönhetően rendeződött. Egy évvel ezelőtt mindkettőjüket ugyanabban a kórházban kezelték és összefutottak a folyosón. A mamát gerincbántalmai, Torit pedig gyomorfájása miatt vitték be a klinikára. Candy állítólag sírva borult lánya nyakába, és úgy kért bocsánatot. Tori ezután bemutatta anyjának a két gyermekét. „Nagyon, nagyon, nagyon boldog vagyok” – nyilatkozta Candy Spelling.

Drámai sorsú sztár anyák és lányaikDrew Barrymore és mamája, Jaid
Gyerekek, ne vegyetek drogot! Szóljatok anyunak és megkapjátok ingyen…

A magyar származású Jaid Barrymore (születési nevén: Makó Ildikó) nem bizonyult a legjobb édesanyának. Tinédzser korú lányának nemcsak hogy engedte, hogy drogokat használjon, olykor ő maga szerezte be a tudatmódosító szereket gyerekének. Így hát nem csoda, hogy egy rehab kezelés után Drew nem hazament, hanem egy idős házaspárhoz, akik a tanácsadói voltak. A színésznő sokáig gyűlölte az anyját. Habár Drew már tiszta, és ráadásul nagyon sikeres, anyja igazi particica maradt. Még most is úgy öltözködik, mint egy húszéves, és nem veti meg a drogokat sem.


Liza Minelli és mamája, Judy Garland
Két tragikus sorsú díva

A kis Lizának nem volt könnyű gyerekkora. Apja, Vincente Minelli rendező hamar otthagyta három gyerekét és feleségét, Judy Garlandot. Liza és testvérei úgy nőttek fel, hogy végignézték, anyjuk miként válik emberi ronccsá.

Drámai sorsú sztár anyák és lányaik

Garland drogtúladagolásban halt meg, mindössze negyvenhat éves volt. Liza alkohol- és drogfüggő lett, gyakorlatilag ez töltötte ki életét a 70-es és 80-as években. Barátainak és a csodának köszönheti, hogy sikerült talpra állnia. 

Fotó: specials.msn.com
Fotó: specials.msn.com

Jennifer Aniston és mamája, Nancy
Angelina Jolie-nak köszönhetik, hogy kibékültek

Anistonnak nem annyira „jóbaráti” a kapcsolata édesanyjával, Nancy Dow-val. A mama ugyanis még a Jóbarátok idején lánya sikerét kihasználva egy könyvet írt Jennifer életéről, gyengeségeiről és házasságáról.
Tíz évvel ezelőtt a viszony annyira elmérgesedett köztük, hogy Jen csak az újságokon keresztül üzent lepcsesszájú anyjának. A mama akkor tért észhez és nyújtott segítő kezet lányának, amikor Anistont elhagyta a férje Angelina Jolie miatt. Azóta újra beszélnek egymással. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top