Sztárok

Hajdú megveszi Bakács történetét

Hajdú Péter állítólag százezreket fizetne Bakács Tibornak, ha elmesélné neki lopása történetét. Utánajártunk, hogy a sztárvilágban kinek s minek a legnagyobb a tarifája.
Hajdú százezreket fizet egy tolvajnak

Ördög Nóra milliókat ér

Egy „jó sztori” bizony százezreket, külföldi viszonylatban milliókat ér egyes médiumoknak. Márpedig az izgalmas történetnek számít, hogy egy kereskedelmi csatorna egykori sztárja olyannyira elszegényedett, hogy szalámit kell lopnia. Így gondolhatta ezt Hajdú Péter is, aki a Blikk információi szerint több százezer forintot ígért Bakács Tibor Settenkedőnek, ha elmeséli a műsorában lopása történetét.

Nem egyedüli eset, hogy a legnagyobb sztárok vagy az érdekes történetek főszereplői pénzét kapnak nyilatkozatukért. A legtöbbet általában egy szakítás, egy új szerelem vagy egy kisbaba első fotója ér. Egy világsztár dollármilliókat is kereshet, ha magánéletének szaftos részleteiről mesél. Angelina Jolie és Brad Pitt rekordösszegért, hárommillió dollárért adták el az első gyermekükről készült exkluzív fotókat.

Hajdú százezreket fizet egy tolvajnak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top