Sztárok

Alekosz és Olivér saját műsort kap?

"VV Olivér Mozgalom Alekoszért" – nevű csoport alakult a Facebook közösségi oldalon, tagjai pedig a két villabarát rajongói. A csoport néhány tagja azt szeretné, ha az RTL a jövőben is alkalmazná Olivért és Alekoszt.

A Való Világ játékosa lehet a Kész Átverés házigazdája?

A Való Világ játékosa lehet a Kész Átverés házigazdája?

Alekosz keményen kritizálta a VV lányok külsejét!

A két férfival szimpatizáló csoport néhány tagja azt kezdeményezte a Facebookon, hogy a szombaton kiesett Olivér legyen a házigazdája az RTL Klubon futó Kész Átverés Show-nak. Tény, hogy amíg Olivér a villában tartózkodott, gyakorlatilag kifogyhatatlan volt a csínytevésekben. Erőspaprikával bekente a cigaretták végét, tojást öntött Laci tolltartójába és még sorolhatnánk… Vélhetőleg ha a fiú valóban megkapná az átverős műsort, a sztároknak sem kegyelmezne.
Egy másik csoport pedig a hölgyeket nagy becsben tartó Alekoszt és haverját Olivért szeretné látni az idei királynőválasztás házigazdájaként. Az ötlet lássuk be nem rossz, ám borítékolható, hogy Alekosz parádés bókjaitól néhány lány röhögőgörcsöt kapna, vagy sikítva kirohanna a színpadról.

Szerettük volna a témában megszólaltatni az RTL Klub kreatív producerét, Herman Pétert, sajnos azonban cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ a szakembertől. 

Megkérdeztük azonban Jáksó Lászlót, a Kész Átverés korábbi műsorvezetőjét, mit szólna, ha Olivér venné át a stafétabotot. „Mindenkit nagyon szeretek, azokat is, akik előttem készíttették a műsort, és azokat is, akik utánam. Egyvalamit üzennék Olivérnek! Nekem sokat rontott a műsor lábam és a derekam állapotán. Hogy miért? Mert mindig el kell bújni az átverés alatt és olykor három órán át némán kell kuksolni egy szekrényben. Szóval sok sikert kívánok Olivérnek, és azt tanácsolom neki, ha valóban ő lesz a műsorvezető: gyakorolja az elbújás művészetét.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top