Sztárok

Lecserélték! Tom Cruise-t Robert Pattinson váltotta

Ma már mindenki Twilight-lázban ég, és Robert Pattinson a legszexisebb férfi a People magazin szerint. De több mint 20 évvel ezelőtt minden nő szíve Tom Cruise-ért dobogott, és az ismert lap őt tartotta minden idők legszebb pasijának.
Eláruljuk, hogy Jóban Rosszban melyik sztárja találkozott Lady Dianával Budapesten 20 éve!

A Best of kiadványnak köszönhetően visszautazhatunk az időben és  feleleveníthetjük az elmúlt húsz év legizgalmasabb eseményeit, politikai, közéleti, bulvár, kultúra, szórakozás és még ezernyi témakörben. Mi több, a Best of kiadványhoz megkapjuk az adott év legnagyobb slágereit is egy CD-én!

1990 Tom Cruise éve volt: Golden Globe-díjat nyert és Oscarra is jelölték. Ráadásul a People magazin olvasói megválasztották az 1990-es év legszexisebb férfijának. Cruise szinte megbolondult a hatalmas sikertől, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, ahogy jött a hírnév, úgy változott meg villámgyorsan a férfi magánélete. 1990. február 4-én, három év házasság után Tom elvált Mimi Rogers színésznőtől, 10 hónappal a válás után, 1990. december 24-én pedig feleségül vette Nicole Kidman ausztrál színésznőt.

Hogy mi vezetett a házaspár válásához és milyen tragikus esemény érte a válás alatt a színésznőt, azt itt megtudhatod!

 
A legszexisebb pasi 1990-ben
A legszexisebb pasi 1990-ben
 
A legszexisebb pasi most
A legszexisebb pasi most

 

Elevenítsd fel az 1990-es és a 2000-es évek hangulatát a Best of kiadvány közel 1000 oldalnyi visszaemlékezésével és 300 slágerével! Best of emlékalbum-sorozat, az elmúlt 20 év legendás eseményeinek és feledhetetlen slágereinek gyűjteménye, 20 kötet 20 CD melléklettel!

Az első kötet most bevezető áron CSAK 690Ft!
A húsz részes emlékalbuma első kötete CD-vel már kapható!
A húszrészes emlékalbum első kötete CD-vel már kapható!
A Best of első kötetét, a Best of 1990 kiadványt keresd február 18-tól az újságárusoknál vagy rendeld meg a teljes sorozatot közvetlenül a kiadótól!
Bővebb információ a www.bestoftheyear.hu és a www.mc.hu weboldalon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top