Sztárok

VV Béci kicsit sem jófiú! “Loptam, csaltam, hazudtam”

Habár a Való Világ adásaiban Béci a jófiú szerepben tűnik fel – aki nem engedi meztelenkedni a testvérét, aki megvédi a csalódott Szandikát... – az életben önmagát egyszerűen csak zsiványnak tartja.
forrás: Facebook
Forrás: Facebook
Elhagyta szerelme a VV játékost

„Zsivány kis diák voltam egész életemben…Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam és rendőrségre járkáltam!…Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal bűnöző gyerekek voltak a tagok! Az LTB (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen gangeztünk! Húúú, milyen nagy volt a sok pi*na, k*rva jó bulik, zsiványkodások és behajtások!” – írta saját magáról VV Béci egy zenei portálon. Habár a fiú 61%-kal megverte a szombati párbajon Olivért, sokan felháborodtak a fiú előéletén és persze azon, hogy egy teljesen más szerepet játszik a villában.

„Feltételezhetőleg a fiatal lányok szimpatizálnak Bécivel, aki a külseje és a benti oltalmazó szerepe miatt imponál nekik. Ezeket a szavazókat a legkevésbé sem érdekli a férfi korábbi élete” – mondta lapunknak egy pszichológus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top