Sztárok

Nagy bajba került VV Szandika!

Szombaton újra kiválasztás lesz a Való Világban. Bár mindenki taktikázik, Szandika nagy bajba sodorta magát.
Nagy bajba került VV Szandika!

Mi kényszerítette erotikus munkára VV Gigit?

A plasztikcica ugyanis egykori kebelbarátnőjével, Évával csúnyán összerúgta a port, amikor a törtető lány jól ismert stílusában szóba hozta, hogy Szandi három napja nem takarít. „De most rólad van szó, Éva! Mekkora egy görény vagy!” – kiabált vissza Szandika.

Szandi azonban így is biztonságban érzi magát, ugyanis a szülő-gyerek hét alatt közel került Bécihez, és azt hiszi, a fiú majd az oltalmazni, védeni fogja, ha „négyes” kilöki magából. Csakhogy Béci teljesen másképp gondolkodik. A fiú taktikája szerint a legjobb az lenne, ha Szandika vagy Gombi menne párbajra, mert bármelyikük jön vissza, neki megmarad egy szövetségese. Nemes gondolat…

De Éván és Bécin kívül még az is elképzelhető, hogy Szandi Alekosztól is számíthat egy jelre. A biztonsági őr szerint a lány egyszerűen buta, és arra fordul, ahonnan a nap süt. „Egy jó szóért képes felrúgni a barátságokat” – vélekedett Alekosz.

 
Nagy bajba került VV Szandika!
 
Nagy bajba került VV Szandika!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top