Sztárok

Alekosz szívszorító tragédiája a múltból

A Való Világ történetének talán leginkább szívfacsaró vallomását tette Alekosz. A nagyszájú egykori biztonsági őr ugyanis bevallotta: nem tudja, mi az a szeretet.
Alekosz szívszorító tragédiája a múltból

VV Béci lopott

Mindenki a múlt hét botrányairól, kis híján verekedésbe torkollott vitáiról beszél, pedig nem csak ebben a tekintetben döntött mindenkori rekordot a Való Világ 4, hanem az emberi érzelmek, drámák, sorsok megmutatásának terén is. A valóságshow talán legszívbemarkolóbb vallomását tette a hajdani biztonsági őr, a játék lehetséges befutója, Alekosz. A férfi ugyanis hiába feküdt le saját bevallása szerint száz nővel, az igazi érzelmet nem találta meg. Amikor a napokban arra a kérdésre kellett volna válaszolnia, hogy számára mit is jelent a szeretet vagy szerelem, a nagy szájhős szemlesütve, halkan, szomorúan csupán annyit motyogott: „nem tudom…” Minden bizonnyal ez a vallomás is közrejátszik abban, hogy a nézők megszavazták: Alekosz kapjon tőlük jelképesen egy nagy ölelést, hiszen szerintük neki van a legnagyobb szüksége a szeretetre. 

Alekosz egyébként a kinti életben folyamatosan az igazit kereste, de a nagy szerelmet eddig nem sikerült megtalálnia és rengeteget csalódott.  Noha nem szívesen beszél erről, valójában súlyos hiányérzetekkel küzd és személyes tragédiájának tartja, hogy folyamatosan úgy érzi: kevesen szeretik őt igazán.

Alekosz szívszorító tragédiája a múltból

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top