Sztárok

Sarka Katát lejáratják meztelen fotói

Nagy vihart kavartak azok a félmeztelen fotók, amelyek Sarka Katáról szivárogtak ki a napokban. Sokaknál különösen azért verték ki a biztosítékot, mert egy kétgyermekes édesanyáról van szó...

Sarka Katát lejáratják meztelen fotóiMit engedhet meg egy édesanya, és egyáltalán miért kell jobban vigyáznia a hírnevére egy családos hírességnek?! Ezek a kérdések merülnek föl mostanában Sarka Kata kapcsán. Merthogy Hajdú Péter roppant csinos feleségéről félaktfotók szivárogtak ki, Kata szexis képei ott virítanak az egyik napilap és több internetes portál oldalán is. Mindezzel nem is lenne baj, ha Kata egy glamour modell, és nem egy kétgyermekes családanyáról lenne szó… Számos fórumozó szerint ízléstelen az egész botrány, és függetlenül attól hogy Hajdúék nem tehetnek róla, valahogy Kata neve egybeforrt a meztelenséggel, a gyerekek melletti modellmunkákkal. Nem az anyaság fogalmát kapcsolja hozzá az ember.

Egyébként nagy port kavart Rubint Réka szexis fotózása is, a fitneszlady nagy pocakkal állt modell egy neves fotósnak fehérneműben és harisnyatartóban. Többek szerint már ez sem volt való, de Réka ugyanakkor azt mondta, hogy azt akarta bebizonyítani, hogy kismama is lehet szép és izgató a férje számára.

Sarka Katát lejáratják meztelen fotói

Kata smink nélkül – fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top