Sztárok

Morning Show házigazdái: “Nem lettünk nagyképűbbek az elmúlt évek alatt”

A Morning Show stábja, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri voltak a Sztárfórum vendégei kedd reggel. Csak úgy záporoztak a kérdések a Class FM műsorvezetői felé, akik ezúttal sem hazudtolták meg magukat!

Aki lemaradt a tegnapi élő fórumozásról, az a legérdekesebb kérdésekből készült interjút itt olvashatja!

Balázs, ha a kisfiad tizenéves lesz, engeded majd neki, hogy olyan műsorokat nézzen, mint pl. a Való Világ?
Sebestyén Balázs: Persze hogy engedem, ez egy szórakoztató műsor, semmi olyan nincs benne, amit nem láthat egy kamasz.

Morning Show házigazdái:

Új szerepben próbálhatja ki magát Rákóczi Feri!

Feri: Volt olyan celeb, aki nem akart valamilyen játékot bevállalni az Ezek megőrültek! című műsorban? Mikor lesz újra 40 milliós játszma?
Rákóczi Feri: Elkezdődött a negyvenmilliós játszma, hétfőn este!

Mi volt az eddigi legpoénosabb dolog a Morning Show életében?
Sebestyén Balázs: Amikor Vadon kolléga elemelkedett a földtől több száz lufi segítségével, és mindenki látta alulról. (nevet)

Nektek mennyire tetszik az általatok vezetett műsor. Ha anyagilag egyáltalán nem lennétek érdekelve benne, akkor is szerepelnétek benne?
Balázs, Jani, Feri: Csak olyan műsort vállalunk el, amiben szakmailag hiszünk, és ami miatt anyánk nem csörög ránk…

Morning Show házigazdái:

Nagyon szeretlek titeket, gratulálok a családotokhoz, gyermekeitekhez, csak így tovább! Balázs, olvastam, hogy ha beteg lesz Benett, akkor nem adsz neki gyógyszert, hanem másképp kezeled majd. Megkérdezném, ha úgy adódna, mint most nekünk, hogy a 2 éves fiamnak egyszerre jön a 4 rágófoga, akkor te mit tennél a gyerekkel?
Sebestyén Balázs: Persze, ne kísérletezzetek a gyerekkel, adjatok neki fájdalomcsillapítót!

Morning Show házigazdái:

Balázs kendőzetlen véleménye a VV-lakókról!

Balázs, néha részrehajló vagy a Való Világban. Nem mindig jó ez.
Sebestyén Balázs: Valóban részrehajló vagyok, megvannak a kedvenceim, és ebből nem is nagyon csinálok titkot. Ha ez egy politikai műsor lenne, akkor megérteném az érveket, de ez egy szórakoztató műsor, belefér, hogy a műsorvezető állást foglaljon egy-egy helyzetben..

Jani, te annyira hasonlítasz a sógoromra!
Vadon Jani: Ő is arányos testű, szerény srác, aki imádja az anyja főztjét, és a csókja olyan, mint egy friss eperkehely, leheletnyi mentával? (nevet)

Morning Show házigazdái:

Úgy érzem, hogy Feri sokszor nem fogadja el, hogy másnak lehet más a véleménye és a meglátása….
Rákóczi Feri: Igen, a végletekig védem vélt vagy valós igazam, de ha normális érveket hoznak fel, azt elfogadom.

Kedves Balázstól kérdezem, szeretnél még gyermeket, vagy Benett kitölti minden idődet? Látod benne kiskori önmagad, vagy a párodra hasonlít inkább?
Sebestyén Balázs: Nem szeretnék most több gyereket, egyelőre elég egy, meg egyébként is a múlt héten elköttettem magam egy forrasztópálcával! (nevet)

Szerintetek meg tudtatok maradni olyan embernek, amilyenek az elején voltatok?
Sebestyén Balázs: Szerintem egyáltalán nem lettem nagyképűbb, de a Jani ugyanaz maradt, mint 10 éve – legalábbis ugyanazok a cuccok vannak rajta, mint 97-ben… 

Morning Show házigazdái:

Mi köze van Vadon Janinak Talmácsihoz? – videó

Jani, mivel te tömegközlekedéssel jársz, szokott valamilyen negatív impulzus érni? Volt valamilyen durva sztorid ezzel kapcsolatban!
Vadon Jani: Hál’ istennek soha senki nem szólt be még (vagy csípnek, vagy nem ismernek meg), de azért igyekszem észrevétlen maradni: baseballsapka mélyen a szemembe húzva, Nemzeti Sport az arcom előtt. Így álcázom magam.

Balázs minden reggel a Morning Show-ban egéralátétnek hívod az egérpadot! Ezt kikérem magamnak, az egérpad!
Sebestyén Balázs: Egéralátét: így hívják, és kész! (nevet) A padon ülni szoktak, a padnak van lába, az egéralátétnek nincs!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top