Sztárok

VV Gigi beképzeli, hogy terhes

A Bors című napilap megírta, mióta Gigi és Jerzy egymáséi lettek a nyugiszobában, a lány olyan tüneteket produkál, mintha terhes lenne. Nőgyógyász szakértőnk szerint ez kizárt.
VV Gimi beképzeli, hogy terhes

Mi kényszerítette VV Gigit az erotikus munkára?

VV Gigi beképzeli, hogy terhesSokáig nem lehetett tudni, hogy Gigi és Jerzy valóban lefeküdtek-e egymással a nyugiszobában, a kameramentes egy óra alatt. De Kasza Tibinek – aki épp a villa vendége – bevallották: volt szex. A lány azóta hányingerre, fejfájásra, szédülésre panaszkodik. Utánajártunk: több okból is kizárt, hogy Gigi terhes legyen, vagy már most érezze azt, hogy áldott állapotba került.
Mint a készítőktől megtudtuk, a villát a lakók beköltözése előtt jócskán felszerelték óvszerrel, és habár Olivér számos darabot felhasznált a csínytevéseihez, ha elfogyott volna, Gigi és Jerzy – vagy bármelyik villalakó – bármikor kérhet óvszert a reggeli rendelésüknél. Így ha feltételezzük, hogy ők felelősségteljes, felnőtt emberek, nyilván nem kockáztattak és vitték be magukkal óvszert.
Megkérdeztünk egy szülész-nőgyógyászt is, hogy produkálhat-e terhességgel járó rosszullétet egy nő három nap után. „Azt mondanám, hogy ez szinte lehetetlen. Inkább pszichoszomatikus tünetei lehetnek. A terhességi rosszullétek egy hónap után jelentkeznek, a terhesség pedig két hét után mutatható ki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top