Sztárok

Anyja kiborult Gigi miatt

Nagyon rosszul érinti Gigi édesanyját, hogy a lánya ígérete ellenére szexjelenetekben szerepel a Való Világ 4-ben.

Dráma:Anyja kiborult Gigi miattKiborult VV Gigi édesanyja, amiért lánya nyíltan vállalja, hogy rendszeres szexuális életet él a villában Jerzyvel. Noha a pár csak a paplan alatt esik egymásnak, a nézők milliói mégiscsak pontosan tudják, hogy mi folyik a két fiatal között éppen. Ráadásul Gigi maga is bevallotta az élő adásban, hogy nem tehet róla, de nem bírja magát megfékezni.

– Nem tudok a testemnek parancsolni – mondta.

Mindez még nem is lenne baj, ha nem hozná roppant kellemetlen helyzetbe az édesanyját, aki eddig szentül meg volt arról győződve, hogy lánya biztosan nem feküdt le Jerzyvel, hiszen Gigi megígérte neki, hogy nem csinál olyasmit, amivel szeretteit kellemetlen helyzetbe hozza. Az édesanya korábban azt is mondta, hogy Gigi rendes lány, és nem tenne olyat, hogy édesanyjának végig kelljen néznie a tévében, hogy szeretkezik

– Én már nem is tudom, mi történik ott – zárta rövidre a beszélgetést Gigi feldúlt édesanyja, aki nagyon kiborult lánya viselkedése miatt.

Dráma:Anyja kiborult Gigi miatt

Szegénység miatt vállalt erotikus munkát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top