Sztárok

Albérletben él az RTL elküldött sztárja

Erdélyi Mónika még mindig nem lélegezhet fel. Az RTL Klub egykori sztárja nem tudja eladni jelzáloggal terhelt házát. Faramuci helyzet, de sok nő szemében Mónika csak most lett példakép igazán.

Albérletben tengődik Erdélyi MónikaErdélyi Mónika sztár volt, de most a hétköznapi, egyszeri ember minden problémájával kell szembesülnie. Elveszítette munkahelyét, egyedül maradt két kislányával, házát több mint tizenhárommilliós jelzálog terheli s képtelen eladni, gyermekeivel albérletbe költözött. Vagyis gyakorlatilag mindent a nulláról kell kezdenie…

Mónika sok hasonló, harmincas-negyvenes nő sorsára jutott. Olyan nőkére, akiknek életük delén beüt a krach: a szeretett férfi elhagyja őket, s gyakorlatilag minden megváltozik az életükben, teljesen magukra maradnak. Mónika több internetes fórumon is a gyerekeiket egyedül nevelő, hasonló gondokkal küzdő nők példaképe lett.

A pszichológus szerint Mónikának és a hozzá hasonló helyzetben lévő nőknek nem szabad feladniuk, hogy párt találjanak maguknak, s meg kell őrizniük a hitüket abban, hogy még létezik számukra boldogság.

„Hiszen ha tényleg megürül a hely a szívünkben, megváltozik a kisugárzásunk. Ilyenkor olyan jelzéseket adunk le, amelyekből a férfiak egyértelműen tudják, érdemes próbálkozni. Vannak, akik szerencsésnek mondhatják magukat, mert a válás után hamar kinyílik számukra egy új világ. Amikor egyedül maradnak, háttérbe szorul a mindennapos robot, a házimunka, és végre hagynak maguknak időt arra, hogy új emberekkel ismerkedjenek meg. Néhány nőnek ilyenkor sikerül megráznia magát, és talál magának egy olyan állást, amelyben aztán fontosnak és sikeresnek érezheti magát. Bebizonyítja, képes egyedül is megállni a lábán. A munkában való sikerekkel végül személyiségének olyan területei nyílnak meg, amelyekről addig maga sem tudott. A legtöbben ilyenkor a munkahelyükön, baráti körükben találnak új párt maguknak. De olyanok is akadnak, akik társkereső klubokban vagy az interneten kötnek új kapcsolatokat” – mondta el dr. Piczkó Katalin.

Albérletben tengődik Erdélyi Mónika

Mónika főzni fog?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top