Sztárok

“Tudom, hogy én sem leszek fiatalabb”

Kate Walsh, a STORY4-en futó Doktor Addison főszereplője arról mesélt, hogyan fogadta el a korát, és ki hiányzik neki a legjobban a Grace Klinikából.
“Tudom, hogy én sem leszek fiatalabb”

Kate a legrosszabbul öltözött sorozatsztár?

“Tudom, hogy én sem leszek fiatalabb”Mi volt az első reakciód, amikor megtudtad, hogy kiírnak a Grace Klinikából és „saját” sorozatot kap a karaktered?

Nos, amikor még a Grace Klinikában szerepeltem, hallottam folyosói pletykákat, hogy talán elindul egy spinoff sorozat, amiben szerepelhetek majd.  Szóval hallottunk mindenféle híreket, de igazából nagyon meglepett, amikor felajánlották a Doktor Addison főszerepét. Izgatott voltam és boldog. Persze volt bennem fájdalom, hogy el kell búcsúznom a „Grace-esektől”, de tudtam, hogy ott a karakterem élete véget ért. Addisonnak fel kellett adnia a harcot a férjéért. Így indult a Doktor Addison.

„Tudom, hogy én sem leszek fiatalabb”Taye Diggs azt mondta egy interjúban, hogy ez a sorozat az idősebb korosztályhoz szól. Így látod te is?
Ez érdekes dolog, mert én a sorozat alatt tanultam meg elfogadni azt, hogy nem leszek fiatalabb, és nem kell versenyeznem az idővel. Igen, a Doktor Addison a 35–45 év közötti férfiak és nők életét mutatja be. Azt, hogy hogyan egyensúlyozunk karrier és magánélet között.

Sok nő irigykedik rád, és szeretne 44 évesen úgy ki nézni, mint te. Mi a titkod?
Oh, igen. Nos el kell hogy áruljam, ez az egész csak illúzió. Van egy edzőm, aki kordában tart, van egy imádnivaló stylistom, aki kiválasztja a ruhákat számomra, van egy mesterfodrász, aki a hajamért felelős, és természetesen a sminkesek a legjobb barátaim. Ezt végighallgatva már elhiszed, hogy nélkülük én is csak egy hétköznapi nő vagyok?

Ki hiányzik a legjobban a régi (Grace Klinika) stábból?
Tudom, sokan meglepődnek, de a férjemet elcsábító Meredith Grey-t alakító Ellen Pompeo.

Doktor Addison minden pénteken 20:00-tól a STORY4 műsorán!
 
A(z) “Számos izgalmas krimit láthatunk a STORY4 csatornán, de vajon melyik nyomozó történeteit szeretjük a legjobban?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Poirot

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top