Sztárok

A biztonságiak már készenlétben állnak a Való Világban

Soha nem tapasztalt agresszió uralkodott el a Való-villában. Béci és Laci is forrpontra érkezett, ám ha valamelyikük is nekiesik ellenfelének, akkor kivezettetik a villából.

Bécit kivezettetik az őrök a villából?Bécinek nem sok hiányzott a napokban, hogy neki menjen Alekosznak. A villa testvérpárjának férfi tagja egészen közel hajolt Alekoszhoz, és szikrázó szemmel fenyegette ellenfelét, mintha ki akarta volna provokálni, hogy Alek megüsse őt, s ő aztán teljes erővel nekieshessen a villa okostojásának. Egy pszichológus nem sokkal az eset után azt nyilatkozta, hogy Béci valószínűleg a való életben is így intézi a konfliktusait.
Hozzá hasonlóan nagyon rossz állapotban van idegileg Laci is, akit Anikó hozott ki a sodrából. Laci is látszólag elérkezett arra a pontra, amikor kevés kell neki ahhoz, hogy megüssön valakit. Ám mi történik olyankor, ha valaki ténylegesen nekimegy villabéli társának és hatalmas verekedés tör ki? 

– A fizikai agresszió semmilyen formája nem megengedett a műsorban, azonnali kizárást von maga után – mondta el Rubin Kristóf, a műsor kreatív producere. – Ha egyszer verekedés tör ki, akkor a villa bejáratánál álló biztonsági őrök azonnal közbelépnek. 

Bécit kivezettetik az őrök a villából?

Alekosz valójában gazdag?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top