Sztárok

Stohl vezekelt bűneiért a VV-ben

Stohl András úgy próbál vezekelni korábbi ballépéseiért, hogy segít azoknak a fiataloknak, akiknél azt érzi: hozzá hasonlóan képesek rátérni a rossz útra.
Stohl vezekelt bűneiért a VV-ben

 A nézők felmentik Stohlt

A VV4 legutóbbi párbaja nem csupán Szandika és Béci küzdelme miatt volt emlékezetes, hanem azért is, mert Stohl András nagyon emberi és megkapó vallomást tett a műsorban. Ráadásul nem ez volt az első eset, hogy Stohl saját életéről, ballépéseiről vall a műsorban. Történt ugyanis, hogy odahajolt Szandikához és azt mondta neki, hogy reméli, nem fog úgy járni, ahogyan ő, és nem követ el olyan butaságot, amit ő elkövetett, célozva tavalyi balesetére.

Stohl látszólag a sztárvilágba hirtelen bekerült fiatalok segítésével igyekszik vezekelni a korábbi balesetei miatt, kétségtelenül szimpatikus volt, ahogy Szandikával is beszélt.

Csak remélni tudjuk, hogy Stohl maga is megfogadja saját tanácsait, s a jövőben már csak nagy alakításai,  sikeres műsorai okán hallunk majd róla. Rajongói és ő maga is megérdemelné.

 

Stohl vezekelt bűneiért a VV-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top