Sztárok

Liptai Claudia: új műsor, új szerelem

Áprilistól új műsorban találkozhatunk Liptai Claudiával. A TV2 sztárja nem csak a munkájában néz új kihívások elé, a hírek szerint új szerelme is van.

Különleges zenei műsorral készül a TV2 idén tavasszal, amely sajtóhírek szerint a Nagy Duett nevet kapta,Liptai Claudia: új műsor, új szerelem és egy sztáros, zenei show-műsor lesz. A készülő nagyszabású műsorban Zalatnay Cini, Tóth Gabi és SP is szerepet kapott. Az ő feladatuk az lesz, hogy szakmai tudásukkal olyan hírességeket segítsenek, akik ha korábban szerepeltek is színpadon, még soha nem foglalkoztak énekléssel. A cél, hogy a híres versenyzőkkel párban minél sikeresebben adjanak elő egy-egy dalt. Tilla például Tóth Gabival került párba,  Orosz Barbara pedig szexi idomai mellett énektudását is megcsillogtatja a képernyőn, méghozzá egy igazi rosszfiú, Ganxsta Zolee oldalán, így minden bizonnyal erotikában sem lesz hiány a szuperprodukcióban.

A műsor áprilisban indul, s ez lesz a TV2 vezető műsora abban az idényben.

Noha a műsorban még keresik Claudia párját, a sztár a valóságban úgy tűnik, hogy már meg is találta. Liptai állítólag hónapok óta egy elvált, kétgyermekes családapával, Lászlóval van együtt. 

Liptai Claudia: új műsor, új szerelem

Gesztesi követi Liptait

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top