Sztárok

Új lakó a Való Világban

Beköltözik a villába a VV4 egyik műsorvezetője, Sebestyén Balázs.

Új beköltöző a ValóVilágbanÚj lakókkal bővül a Való Világ luxusbörtöne: Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani néhány órára beköltözik Alekoszhoz és társaihoz. A Morning Show nagydumás műsorvezetői pénteken, azaz március 18-án élőben jelentkeznek a villából. A srácok a rendhagyó műsorral szeretnék mind szélesebb körben felhívni a figyelmet az alultáplált gyermekekre, akiknek egész héten gyűjtenek a villalakók. A jótékonysági akció miatt a héten esedékes kiválasztás elmarad, helyette egy nagyszabású adománygyűjtő Való Világ Show lesz adásban.
Igazi médiatörténeti eseményről van szó, ugyanis a nem mindennapi Morning Show-t az RTL Klub Reggelije is közvetíti. Ráadásul a jó ügy érdekében, eddig példátlan módon, a két konkurens kereskedelmi csatorna is felfüggeszti néhány órára a nézettségért folytatott küzdelmet: Rákóczi Feri ugyanis annak ellenére, hogy a TV2 egyik vezető arca, részt vesz a Való Világ 4 Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítvány javára indított jótékonysági akciójában, így a pénteki Morning Show-ból  sem fognak hiányozni az összeszokott trió poénjai. Nem utolsósorban az is érdekes helyzeteket hozhat, hogy a villalakók nem éppen a pacsirta típusú emberek csoportját gazdagítják, és nem szívesen kelnek fel hajnalban…

De nem csak a két kereskedelmi csatorna harca miatt lehet érdekes az akció, hanem amiatt, hogy Anikó, a villa celebférfivadásza most igazán kiélheti magát, hiszen egyszerre három híres úriember is ott lesz – igaz, csupán elméletileg elérhető közelségben. Ugyanis mindhármójuk nős.

Új beköltöző a ValóVilágban

 Interjú Balázzsal

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top