Sztárok

Lealázták a világsztárt az X-faktorosok

A szebb napokat is megélt díva, Cher, internetes blogjában bevallotta, egyáltalán nem ismeri névrokonát, a brit X-Faktor egyik versenyzőjét. A rajongók kegyetlenül bosszút álltak.

 Lealázták a világsztárt az X-Faktorosok

Alekosz meglátogatja a névrokonát

„Menj nyugdíjba, mami, ez már nem a te világod” – ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel bombázták Chert a brit X-Faktor egyik versenyzőjének rajongói. Történt ugyanis, hogy a hatvannégy éves popveterán nyilvánosan feltette a kérdést: „Ki vagy mi az a Cher Lloyd?” Több se kellett a brit X-Faktor egykori versenyzője rajongóinak, azonnal támadásba lendültek: „Csak egy igazi Cher van a világon, és az Cher Lloyd” – védték kedvencüket a tinik. Az Oscar-díjjal, Golden Globe-bal és több Emmyvel kitüntetett énekesnő azonban nem volt hajlandó felvenni a kesztyűt, és nagyvonalúan leépítette a harcos kedvű kamaszokat. „Bocs srácok, nem bántani akartam a névrokonomat, csak úgy látszik, eddig barlangban éltem” – írta cinikusan.

Lealázták a világsztárt az X-Faktorosok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top