Sztárok

Elmebeteg tört Madonna életére

A bíróság mentálisan sérültnek ítélte azt a férfit, aki a múlt héten betört az énekesnő 16 millió dolláros londoni hajlékába.

Elmebeteg tört Madonna életére

A múlt héten egy férfi behatolt Madonna londoni lakásába. A popdíva szerencsére nem tartózkodott otthon, mert az Egyesült Államokba utazott nagymamája halála miatt. A betörő valójában Madonnát kereste, és az előzetes vizsgálatok után a bíróság komolyabb pszichológiai tesztekre küldte, mert arra gyanakodtak, hogy a Grzgrezorz Matluk névre hallgató lengyel férfi nem pénzre, hanem kifejezetten Madonnára vadászott. Az orvosi vizsgálatok után bebizonyosodott, hogy a férfi tényleg komoly mentális sérült, ezért elmegyógyintézetben kezelik tovább. Madonna pedig lecseréli a testőreit, ugyanis a támadó a 24 órás testőrszolgálat mellett könnyedén betört egy oldalsó ablakot, és így garázdálkodott Madonna otthonában. Az énekesnőnek nemrégiben egy másik elmebeteg támadóját is elkapták, aki 1992 óta próbált kapcsolatba lépni a dívával.

 Elmebeteg tört Madonna életére

Döbbenet! Madonna 52 millióért plasztikáztatja magát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top