Sztárok

Nocsak! Meglepő fordulat a VV-ben! Szandika üzent Évának – videó

Nem várt fordulatot hozott a tegnapi Való Világ élő gála. A még játékban lévő villalakók kimehettek pár percre a stúdióba, és a kiesett versenyzők a nézőtéren fogadták őket. Ekkor Szandika ismét akcióba lépett...
Nocsak! Meglepő fordulat a VV-ben! Szandika üzent Évának

Anikó sokkot kapott, Laci elsírta magát!

Nocsak! Meglepő fordulat a VV-ben! Szandika üzent ÉvánakÁm ez alkalommal nem hangos veszekedést rendezett a plasztikcica. Szandika a műsor elején nagyon jó viszonyt ápolt Évával, ám Olivér kiesése után a két lány barátságának is vége szakadt. Olyannyira, hogy Szandi egykori barátnőjét akarta kihívni párbajra. Úgy tűnik, kiesése után egy exvillalakó – sejtésünk szerint Olivér – felvilágosította a lányt, hogy soha nem kellett volna Évától elfordulnia. Szandika ugyanis az élő műsorban, amint meglátta a még játékban lévő barátait, a törtető lánynak kezdett el kiabálni: „Szeretlek, Éva, hallod?!” – mondat hagyta el a sorozatos Szandi száját. A törtető pedig visszaüvöltött neki és hatalmas szíveket rajzolt a levegőbe.
De nem csak ők ketten kommunikáltak. Olivér végig szemkontaktusban volt barátjával, Alekosszal, és amikor már nem bírta tovább, hangosan kiabálni kezdte az Alekinyo szót.
Talán Szandika szeme is felnyílt és rájött, kik álltak igazán mellette a villában? Csak nem visszahallotta, hogy Béci Gombit és őt is feláldozta volna a sikerért?…
Akárhogyan is, a taktikázás folytatódik.

 

 
A(z) “Melyik valóság show-t szereted?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
ValóVilág

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top