Sztárok

Sokkot kapott VV Anikó, Laci elsírta magát

Több mint 176 millió forintot sikerült összegyűjtenie a kereskedelmi tévének a Minden Gyermek Lakjon Jól! Alapítvány számára, Anikó sokkot kapott, Laci könnyei pedig patakokban folytak örömében.

 Sokkot kapott VV Anikó!

Elosztogatja vagyonát a milliárdos sztár

Majdnem százezer családon segített az RTL Klub a szombat esti jótékonysági gáláján. A sokat kritizált Való világ című műsor ezzel bebizonyította, hogy lehet jó célra is használni a kereskedelmi tévék nagyon magas nézettségét, a nézők önzetlen segítse pedig könnyet fakasztott az összes villalakó szívében. Az alkotók a teljes összeget, 176 millió forintot átutalják az alapítványnak, amely nem pénzt, hanem olyan eszközöket ad majd a nehéz sorsú családok számára – vetőmagok, jószágok stb. –, amellyel hosszú távon könnyíthetik meg az életüket. A villalakók egész héten békében végezték feladataikat, és minden erejükkel azon voltak, hogy segítsenek a rászorulókon. A gála alatt többször bekapcsolták őket az adásba, a műsor végén pedig el is hagyhatták a villa épületét. Anikó ekkorra már alig volt magánál az áhítattól, amikor meglátták, hogy 176 millió forint gyűlt össze, bár az összes villalakó elhűlve hallgatta, mennyi pénzt sikerült gyűjteniük.

Foto: Rtl sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Sajtóklub / Bársony Bence

 

A(z) “Melyik valóság show-t szereted?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
ValóVilág

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top