Sztárok

Liptai Claudia igen sokat mutatott – fotó

Liptai Claudiára újfent egészen mini szoknyát adtak a napokban. A csinos műsorvezető úgy tűnik, nem mindig tud megfelelően ülni a rövidecske aljakban...

Liptai Claudia igen sokat mutatott-fotóIgazán fejedelmi látványban lehet részük azoknak, akiket a miniszoknyás napjain vendégül lát Liptai Claudia a Mokkában. A műsorvezetőre ugyanis a stylistok rendre igencsak rövid szoknyákat és nadrágokat adnak, kihangsúlyozzák, hogy Claudia az utóbbi időben bomba formában van. Igaz, néha, mint legutóbb, történnek apróbb divatbalesetek: például annyira felcsúszik Claudia szoknyája, hogy jóval többet mutat magából, mint szerette volna.

Nem is csoda, hogy a Mokka vendégei udvarolnak neki, a hírek szerint új lovagja is azóta halmozza el virágcsokrokkal, amióta meglátta Liptait a műsorban… 

A pszichológus szerint a női lábak frenetikus hatással vannak a férfiakra.

– Egy miniszoknya alól kivillanó formás, húsos comb, egy formás láb, megőrjíti a férfiakat. A nőiesség örök szimbóluma ez – mondta el dr. Csides Kata. 

Liptai Claudia igen sokat mutatott-fotó

 

Claudia új élete

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top