Sztárok

Bepálinkáztak a magyar sztár férfiak – fotó

Gesztesi Károly pasinapot tartott Kökény Attilával, Váczi Gergővel, Gáspár Lacival és Kálloy Molnár Péterrel. A színész fakanalat ragadott és maga főzött vacsorát vendégeinek. A gyümölcsös, valódi pálinka íze meghozta a férfiak dalos kedvét is, így közös zenéléssel ért véget az este.
Gesztesi bepálinkázott

Gesztesi követi Liptait

„Régen rengeteget főztem, de ma már annyira jó éttermek vannak, hogy egyre kevesebbszer megyek a konyhába. Van azonban pár étel, amit én készítek el. Ilyen a pörkölt is – árulta el Gesztesi Károly, aki nem vetette meg a vacsorán a minőségi alkoholt sem. – Mindig is pálinkapárti voltam. Mostanra megállapodtam egy bizonyos márkánál. A kedvencem most a legújabb íz, a cserszegi fűszeres szőlőpálinka. A baráti társaságomból kiindulva a mézes málna a másik favorit, bár inkább a hölgyek körében” – tette hozzá a színész. A jó hangulatú este közös zenéléssel ért véget. Kökény Attila hangját Gesztesi Károly zongorajátéka kísérte, majd Gáspár Laci is becsatlakozott a rögtönzött kis előadásba.

Gesztesi bepálinkázott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top