Sztárok

Milliókat bukhat Majka, ha a TV2-t választja

Élete egyik nagy dilemmája előtt áll Majoros Péter. Tévés és pókerkarrierjének legfontosabb állomásai ugyanis ütköznek egymással.

Milliókat bukik Majka a TV2 miattMajoros Péternek választania kell. Az Everest Poker One Monte Carló-i versenye ugyanis egybeesik A Nagy Duett egyik élő adásával. A közel kétmillió forintos nevezési és szállásköltséget már kifizette a szponzor, így a helye biztosított a versenyen, ahol garantált egymillió euró az összdíjazás. Majka millióknak inthet búcsút, ha nem utazik ki a versenyre.

„Az egy dolog, hogy még soha nem ültem asztalhoz a pókeresek Mekkájában, de az egészben mégis az a legrosszabb, hogy ennek a közel 300 millió forint összdíjazású versenynek a legideálisabb a felépítése, sokkal barátságosabb és kisebb a mezőny. Nem ördöngösség a legjobbak közé kerülni, ahol már fix a több millió forintos nyeremény” – gyötrődik a TV2 műsorvezetője.

Majka jelenleg vívódik a két „munkája” között. De láttunk már hasonló helyzetre példát: amikor Eszenyi Enikő színházi előadásról rohant át a Megasztár élő műsorába.

Milliókat bukik Majka a TV2 miatt

Majka titkos kapcsolata Dundikával

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top