Sztárok

Cirkusz a VV-ben! Béci élő adásban veszett össze Évával

Élő adásban veszett össze Béci és Éva tegnap este a Való Világ 8. kihívásán. A törtető, megosztó személyiségű Éva ezután párbajra hívta Gigit.
VV kiszavazás várós

Interjú a Való Világ kiképzőtisztjeivel

Cirkusz a VV-ben! Béci élő adásban veszett össze Évával„Éva, te nem vagy őszinte, színlelsz folyamatosan!” – esett neki Béci a törtető lánynak élő adásban. Pedig ekkor még nem is tudta a fiú, hogy Éva a testvérét, Gigit fogja kihívni párbajozni. Aki azonban figyelmesen nézte az összefoglalókat, az hallhatta, hogy Éva kijelentette: „Szét kell már bomlasztani a Rácz testvéreket. Ez lenne a kihívás!” Végül a törtető lány úgy döntött, női ellenfelet választ magának a vasárnapi párbajra. „Gigi és Béci. Úgy szólok hozzátok, mint egy testvérpárhoz. Ti itt helyzeti előnyben vagytok, ketten vagytok, és itt van még nektek Jerzy is. Ezt, és minden eddigi zöld kendőmet nektek köszönhetem! Kedves Béci, aki itt nem őszinte, az nem én vagyok, hanem ti… Tökös vagyok, és az, akivel ki fogok menni párbajozni, az nem más, mint Gigi, mert őt tartom igazi, méltó ellenfélnek!” – mondta Éva, majd hozzátette, reméli, a párbaj után végre megoszlik a Rácz testvérek, plusz Jerzy egysége, és a két klán is megbékél a játék végére.

 
 
A(z) “Te kire szavazol az Éva–Gigi párbajon?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Éva

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top