Sztárok

Tudjuk, mennyit híztak a villalakók! Sokkoló számok

A szerkesztőknek is szemet szúrt, hogy hízásnak indultak a villalakók. Ezért egy hétre beküldték hozzájuk Katus Attilát, így a luxusbörtön most fogyitábor lett.

Mitől vékony VV Anikó?

Minden villalakó egyre csak gömbölyödik! A beköltözéskor még kockahasú Jerzy például 10 kilót hízott két hónap alatt, Anikó 2 kilót szedett magára, Szandika pedig négyet. De a kommandós tábornok úrra is felszaladt pár kiló.  A villában korábban iskolahetet tartottak, hogy egy kicsit felhozzák a lakók szellemi színvonalát. Most pedig Katus Attila tart nekik fitneszórákat. Első állomása az állapotfelmérés volt, futással. Anikó elsőként dőlt ki a versenyből, szerintünk ez nem a két pluszkilónak hanem a sok ciginek köszönhető. Meglepő módon a legjobban Szandika futott, és nagyon eltökéltnek tűnt az életmódváltást illetően. A Plasztikacica is kigömbölyödött, mióta a villában van, igaz, ő soha, semmilyen körülmények között nem elégedett az alakjával. Fogadni mernénk rá, hogy amint a szőke ciklon kijön a villából, az első útja a plasztikai sebészhez vezet majd.
 

 Mitől vékony VV Anikó?

Interjú VV Olivérrel: „Egy igazi szarházi voltam!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top