Sztárok

VV Szandika: “Nem tudom, mikor vernek át, vagy miért kérhetek pénzt”

Sok rajongó pártolt el a Való Világ plasztikcicájától, miután a vicces, nagyszájú lányból hirtelen egy gonosz kis manó lett. A múlt heti párbajon távozott is a villából, mi pedig megpróbáltuk megfejteni, milyen lány is ő valójában...
VV Szandika: „Nem tudom, mikor vernek át, vagy miért kérhetek pénzt

Meglepő fordulat! Szandika üzent Évának a villába – videó

Úgy tűnik, elérted a célodat. Megérte kijönni?
Jól érzem magam. Ezt akartam, megcsináltam, úgyhogy most boldog vagyok. Alig vártam, hogy végre otthon legyek Sanyinál. Úgy kellett, mint egy falat kenyér. Hazamentem, ott voltak sokan, megindultunk, és elmentünk bulizni.

A villába mindenki azért költözött be, hogy megnyerje a fődíjat. Tisztában voltatok vele, hogy fél évig kell bent maradnia a leendő győztesnek. Nem gondolod, hogy gyengeség volt feladni?
Én nem megnyerni akartam, és már nem bírtam tovább, megőrültem volna. Nem volt meg a szabadságom, és nem csinálhattam azt, amit akarok. Be voltam sózva. Az első ok, amiért nekem annyi volt odabent, az a pszichikai hadviselés. Aztán akkor került fel az i-re a pont, amikor Olivér kiment. Akkor nem tudtam, hogy azért, de most, hogy kijöttem, biztos vagyok benne, hogy miatta borultam meg. Elvitte a jókedvemet.

Ezt mi is tapasztaltuk. És rengetegen elfordultak tőled, pedig eleinte sokan szerettek. Nem érzed úgy, hogy átverted a nézőket?
Nem számítottam rá, hogy ennyien utálni fognak. Az viszont érzem, hogy a kinti szerepléseim alapján ellenem fordultak. Most is nekem támadtak a NekedValóban, de inkább nem mondtam semmit. De nem kötelező engem szeretni. Aki szeret, az így szeret.

A férfiak hogyan kezelnek, mióta kijöttél a villából?
Közeledgetnének, de mégsem, mert tisztelnek is. Például egy fiú szembejött velem, jó feje volt, jól nézett ki, le volt barnulva a szolitól, és kék szeme volt, pedig nekem nem jönnek be a kék szemű pasik. És mondtam neki, de jól nézel ki, maradj mindig ilyen. És akkor már rögtön el akarta kérni a számomat. De attól, hogy megdicsértem, nem jelenti azt, hogy telefonszámot is adok.

Sanyival most mi a helyzet?
Sanyi jó ember, minden rendben van vele. De megviselte, hogy kijöttem. Ő azt hitte, hogy megnyerem. Neki egy álmát tettem tönkre. Azt mondta, hogy élete nagy kudarca vagyok.

„…visszagondolva tényleg nagyon
viccesen nézhettem ki, ahogy ott
puffogok”
Fotó: Sanoma Archív / RTL KLub Sajtóklub

Sokak derültségére hatalmas botrányt csináltál a párbajon, amikor megláttad, hogy Sanyi mellett egy másik nő van. Megoldódott a szituáció?
Kiderült, hogy Nikinek hívják a lányt, Sanyi lovas tanítványa volt, és én őt ismerem, de hirtelen mégsem ismertem fel a stúdióban. Nem láttam jól, és kérdeztem, hogy „Ki az? Ki az?”, de Sanyi nem hallotta. Petra, a barátnőm viszont megválaszolta a kérdést, és odakiáltotta, hogy Sanyinak a barátnője. És pont akkor karoltak össze és emelték fel egymás kezét. Én meg a méregtől nem láttam, hogy mindenkinek a keze fent van, csak arra koncentráltam, hogy a Sanyi a nő kezét fogja, és azt hittem, hogy most jól bemutatja. Véletlenek sorozata okozta a kiborulásomat, de visszagondolva tényleg nagyon viccesen nézhettem ki, ahogy ott pufogok. (Nevet.)

Mondtad, hogy nem megnyerni akartad a versenyt. Hát akkor meg miért mentél be?
Az volt a célom, hogy meg tudjam változtatni az életvitelemet, és hogy ismert legyek. De nem azért, hogy vagánykodjak, hanem hogy több lehetőségem legyen, és meg tudjak élni úgy, ahogy szeretnék.

Az életviteled ez esetben a nightclubos munkádra utal, gondolom. Megviselt lelkileg a vetkőzés?
Nem viselt meg, mert mindig megpróbáltam ép ésszel felfogni, hogy mit miért teszek. Nem viselt meg, de éreztem, hogy most már tényleg abba kell hagyni, mert ennek nem lesz jó vége.

Fotó: Sanoma Archív/Tóth Beáta
Fotó: Sanoma Archív / Tóth Beáta

Miből fogsz megélni?
Sok helyre hívnak haknizni, diszkókba fellépni, bájologni, pultba beállni, beszélgetni, autogramot osztani. De kaptam különböző cégektől konkrét ajánlatokat… De attól nagyon félek, hogy miből élek meg majd a jövőben, mert ezek hamar elmúlnak.

Ennyire félsz a jövőtől?
Aggaszt a jövőm. Amit kifelé mutatok magabiztosságot, az csak a látszat. Tökölön lakom. Mi van ott? Semmi. Egy nightclubban dolgoztam. Ami nem egy nívós club. Nem dolgoztam soha a médiában. Azt sem tudom, mi fán terem ez az egész. Nem tudom, mikor vernek át, vagy miért kérhetek pénzt.

Miért nem kérsz segítséget?
Az a baj, hogy sokan akarnak segíteni, de nem tudom, kinek higgyek. És a legnagyobb baj, hogy Sanyi sincs benne annyira ebben a dologban, hogy segíteni tudjon. Tényleg nem tudom, hogy kinek higgyek.

Gondoltál már arra, hogy tanulnod kellene valamilyen médiaiskolában?
Még konkrétan nem. De ilyen kis könnyű műsort elvezetnék, mint mondjuk a Cool Night Extra volt.

Milyen kintről látni társaidat?
Láttam, de nem szeretem nézni. Elkapcsolom. Nem akarok rosszindulatú lenni, de nagyon idegesít. Mert látom, és tudok minden dumát, és utána úgy jön le, hogy mekkora nagy ász ez az Éva, meg Alekosz, hogy milyen eredeti dolgokat mondanak. De közben meg olyan unalmasak, folyamatosan ugyanazt csinálják.

VV Szandika: „Nem tudom, mikor vernek át, vagy miért kérhetek pénzt

Olivér kendőzetlen véleménye Gigiről – videó

Mit szólsz Gigi és Jerzy románcához?
Zsák a foltját megtalálta, ennyit mondok. Csodabogarak… Egyébként nem lenne gond a múltjukkal sem (Gigi szado-mazo filmekben, Jerzy melegeknek szóló erotikus filmben szerepelt – a szerk.), ha nem szentlélekként állítanák be magukat.

Ki nyerheti meg szerinted a Való Világ 4-et?
Szerintem Alekosz fogja megnyerni. Csak ő nyerheti, mert jól tudja, mi kell a nézőknek.

A hírnévnek vannak árnyoldalai. Könnyen megeshet, hogy te leszel a következő BB Évi, akinek kisiklott az élete a valóságshow után.
Tudni fogom kezelni a sikert. Gyorsan alkalmazkodik a lelkiállapotom, az érzelmeim és az agyam egy új szituációhoz. Furcsán gondolkozom, bármit egy pillanat alatt megszokok, mintha mindig ezt csináltam volna. Nekem ez természetes. Néha annyira nem tudok örülni az új dolgoknak, hogy az már ijesztő. De a rosszon sem borulok ki annyira, mint mások.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top