Sztárok

Halogatja a házasságot a Meryl Streep lánya

Meryl Streep lánya, Mamie Gummer, aki a STORY4-en futó Dzsungeldokik című sorozat egyik főszereplője, halogatja házasságkötését vőlegényével.

Halogatja a házasságot a Meryl Streep lányaMamie és a szintén színész Ben Walker 2008-ban egy filmforgatáson találkoztak. Egy évvel később, 2009-ben Ben eljegyezte szerelmét egy romantikus hétvégi utazás után. „Igen, megkérte a kezemet, és bevallom, erre egyáltalán nem számítottam. Boldogok vagyunk” – nyilatkozta akkor Mamie, akinek édesanyja, a híres színésznő, Meryl Streep is nagyon megkedvelte lánya jövendőbelijét. „Anyu imádja Bent, és szerinte is ő az ideális társ számomra” – árulta el a lány. A hírek szerint Ben és Mamie 2010 nyarára tervezte az esküvőt, ám erre eddig nem került sor. Többször felröppent a hír, hogy szakítottak, de erre a napokban rácáfoltak, amikor a férfi elkísérte Mamie-t az összes Dzsungeldokikkal kapcsolatos interjúra.

 
Mamie a stábtagokkal
Mamie a stábtagokkal
 
Mamie és édesanyja Meryl
Mamie és édesanyja, Meryl
A Dzsungeldokik – a Grace Klinika alkotóinak új sorozata – minden vasárnap este 21:00 órától Magyarországon először a STORY4 csatornán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top