Sztárok

Alekosz és Éva kibabrált Bécivel

Két szavazattal Bécit küldték párbajozni a Való Világ 4-ben. De vajon kit fog választani?

Alekosz és Éva kibabrált BécivelAlekosz és Éva szavazatával Béci megy párbajozni. A cselszövő páros úgy gondolkodott, hogy a villa egyik legerősebb embere biztosan nem közülük választ majd ellenfelet, hiszen az általa nagyon utált Éva védett, míg Alekosz erejétől tart. Vagyis marad neki Jerzy és Anikó. Csak éppenséggel Jerzy a húga, Gigi szerelme, míg Anikóval az utóbbi időben igencsak rendeződött a kapcsolata. Ha Béci a szíve szerint választ majd, akkor biztosan Alekoszt viszi ki, hiszen Éván kívül őt nem kedveli a villában. Alekoszék mindenesetre arra számítanak, hogy Béci Anikót választja majd, és a fekete hajú szépség egy párbajon esetleg meg is szorongatja.

Az eseményeket naprakészen követő Olivér szerint is Anikó lesz majd Béci ellenfele.
– Örülök, hogy az enyéim végre keményen játszanak. Egy Alekosz-párbajtól mindenki fél, Éva pedig védett. A Béci–Ani-csatában nagyon jó esélyekkel indul a rosszkislány. Ha ő kiesne, akkor három srác jutna egy csajra, amit nyilvánvalóan nem akarhatnak bámulni a nézők még heteken át, hiszen egy kanbulira senki sem kíváncsi. Épp ezért Anit fogják visszaküldeni a villába – magyarázta a VV-szakértő Olivér.

Alekosz és Éva kibabrált Bécivel

Gigi az X-Faktorban indul

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top